Epik Yazılım-Web Uygulama Geliştirme</
Dijital Dönüşüm Hizmetleri
Epik Yazılım-Web Uygulama Geliştirme</
Kurumsal Mimari Hizmetleri
Epik Yazılım-Web Uygulama Geliştirme</
Web Uygulama Geliştirme
Epik Yazılım-Web Uygulama Geliştirme</
Mobil Uygulama Geliştirme


Dijitalin gücünü yeniden keşfedin!

Epik Yazılım, sizin ve müşterilerinizin ihtiyaçlarını anlayan ve bu ihtiyaçlara kullanıcı deneyimi, teknoloji ve iş stratejisi uzmanlığı ile yaratıcı çözümler sunan iş ortağınızdır.

Deneyim

Dijitalleşme Çözümleri sağlayan yetenekli yazılım uzmanlarından oluşan bir ekibiz

Hızlı Destek

Destek uzmanlarımız talep, öneri ve sorunlarınızı en hızlı şekilde yanıtlayacaktır.

17k +
Kullanıcı
275 +
Yapılan projeler
25 +
Takım
19 +
Yıl
hizmetlerimiz

Çok Çeşitli BT Hizmetleri Sunuyoruz

Web Uygulama Geliştirme Hizmetleri</
Web Geliştirme

Karmaşık kurumsal yazılımlarınızı sadeleştirin, güvenilir yazılım entegrasyonu sağlayın, eski sistemlerinizi modernleştirin.

Mobil Uygulama Geliştirme Hizmetleri</
Mobil Geliştirme

Android ve iOS gibi en çok kullanılan mobil platformlar ile değer katan ve markanızı yükselten mobil uygulama çözümleri sunuyoruz!

Özel Yazılım Geliştirme Hizmetleri</
Kurumsal Mimari (EA)

Geçtiğimiz 17 yılda müşterilerimiz Epik Yazılım özel kurumsal mimari projeleri ve yönetim süreçlerinden yararlanarak başarılı oldular.

Dijital Dönüşüm Hizmetleri</
Dijital Dönüşüm

Dijital dönüşümünüzü tüm servis modelleri (SaaS, PaaS, IaaS, BaaS) ve teknolojiler ile desteklereyerek çözüm sağlıyoruz.

UI/UX Tasarım Hizmetleri</
UI/UX Tasarımı

Etkileşimi yüksek kullanıcı deneyimi ve etkili bir arayüz tasarımı çıkaran deneyimli bir ekiple ihtiyacınız olan ürünü zamanında oluşturun.

Web Uygulama Geliştirme Hizmetleri</
BT Danışmanlığı

İş akışındaki sorunlu noktaları ortadan kaldırmak, yeni teknolojiyi uygulamak ve uygulamayı birleştirmek için en iyi fikirlerimize güvenin.

Epik Yazılım

Ürünlerimizi İnceleyin

Kurumların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilen, şirket mevcut sistemleriyle entegre olabilen yenilikçi ürünler geliştiriyoruz.

Kullanmış Olduğumuz Servis ve Teknolojiler

Bulut Bilişim Hizmetleri (CCS)
Bulut Bilişim Hizmetleri (CCS)
Makine Öğrenimi (ML)
Makine Öğrenimi (ML)
Yapay Zeka (AI)
Yapay Zeka (AI)
Robotik Süreç Otomasyonu (RPA)
Robotik Süreç Otomasyonu (RPA)
Davranışsal Puanlama (BS)
Davranışsal Puanlama (BS)
Otonom Çekirdek Sistemi (ACS)</
Otonom Çekirdek Sistemi (ACS)
Hizmet Olarak Yazılım (SaaS)</
Hizmet Olarak Yazılım (SaaS)
Hizmet Olarak Bankacılık (BaaS)</
Hizmet Olarak Bankacılık (BaaS)
İyi Kodlama Becerilerinden Daha Fazlasını Taşıyoruz

Bir proje fikriniz mi var?

Dijital Geleceğinizi Tasarlamak için Neler Geliştiriyoruz?

Yazılım geliştirme uzman ekiplerimizle Türkiye’nin önde gelen Banka ve özel sektör firmalarına İhtiyaca özel, uçtan uca kurumsal çözümler sağlıyoruz.

01.
Cloud Uygulama Yazılımları ve Bulut Platformu

Kurumsal iş yüklerini taşımak ve yeni bulut yerel uygulamalar oluşturmak için otomatikleştirilmiş, güvenli platformlar geliştiriyoruz.

02.
Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) Yazılımı

Her ölçekten ve her sektörden işletmenin tüm verileri ve iş süreçlerini merkezi bir şekilde uçtan uca yönetilmesini sağlıyoruz.

03.
Müşteri İlişkileri Yönetim (CRM) Sistemi

Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) ve metodolojileri, yazılımları ve sistemleri içeren çözümler geliştiriyoruz.

04
İnsan Sermayesi Yönetim (HCM) Sistemi

İK ve bordro, yetenek yönetimi, çalışan deneyimi ve kritik iş gücü dönüşüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için insan analitiği ve stratejik, yenilikçi çözümler sağlıyoruz.

05.
İş Zekâsı
(BI) Uygulamaları

İş Zekası Çözümleri - Büyük Veri ve İş Analitiği ile iş kararlarını desteklemek için veri toplama, entegre etme, analiz etme, süreç ve stratejileri geliştiriyoruz.

06.
Robotik Süreç Otomasyonu (RPA)

Şirketlerin süreçlerini otomatize ederek, yeni fırsatlara hızla uyum sağlamaya yardımcı olan ölçeklenebilir ve esneklik sağlayan RPA çözümleri geliştiriyoruz.

07.
Kurumsal Mobilite Uygulamaları

Uygulama geliştirme ve kurumlara mobil cihazlarını, uygulamalarını ve içeriklerini tüm organizasyon çapında yönetimini sağlamaları için mobilite çözümleri sağlıyoruz.

08.
Kurumsal Uygulama Entegrasyonu

Ürünlerimizin veya size özel geliştirebileceğimiz uygulamaların işletme içi ve işletme dışı sistemler ile uyumlu iletişim entegrasyonunu sağlıyoruz.

09.
Finansal
Uygulamalar

İşletmelerin tüm finansal süreçlerinin, finansal kaynaklarının ve nakit akışının verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayan uygulama çözümleri geliştiriyoruz.

10.
Kredi Yönetim
Platformu

Bankalar, kredi birlikleri ve şirket içi finansman sağlayan kuruluşlar için yeni nesil uçtan uca kredi yönetim platformu geliştiriyoruz.

11.
Dijital Bankacılık
Platformu

Bankalar ve finans şirketlerine iş stratejilerini geleceğe hazırlamaları için güçlendiren çok kanallı yeni nesil dijital bankacılık platformu

12.
Alacak (Tahsilat) Yönetim Sistemi

Kurum alacaklarının izlenmesi raporlanması, tahsili gecikmiş alacakların takibi, tahsili ve yasal süreçlerin uçtan uca yönetimi

13
KVKK & GDPR Kişisel Veri Yönetim Platformu

Kişisel verileri koruma uyumluluğunu pratik ve kullanıcı dostu hale getirerek, mevzuatta yer alan konuları tek bir platform üzerinden yönetilmesini sağlıyoruz.

14.
Kurumsal Dijital Dönüşüm Projeleri

İşinizi dijital çağa göre yeniden uyarlamak için kurumsal mimari model ve yöntemler ile dijital dönüşüm projeleri geliştiriyoruz.

15.
As A Service Geliştirme (SaaS, PaaS, ve BaaS)

Dijital çağın ihtiyaçlarına uygun işletmenize özel modüler, hızlı, güvenli, yönetim ve bakım maliyeti düşük bulut servis yazılım çözümleri üretiyoruz.

16.
Veri Tabanı Geliştirme
& Big Data

Sistemlerin yapılandırılması, tasarımı, yönetilmesi ve optimize edilmesi için veri tabanları geliştiriyor, büyük verinin veritabanı sistemlerine aktarılması, depolanması ve işlenmesi için özel teknolojiler ve araçlar kullanıyoruz.

17.
Yeniden Mühendislik (Re-Engineering)

Sistem ve ürünlerin mevcut yapısını tamamen yeniden inceleyerek, eski veya uygun olmayan teknolojilerin ve süreçlerin daha modern ve etkili hale getirilebilmesi için yeniden mühendislik (Re-Engineering) süreçlerini uyguluyoruz.

18.
MVP (Minimum Value Product) Geliştirme

Ürün geliştirme süreçlerinde MVP yaklaşımını kullanarak, ürünün pazar potansiyelini hızlı ve minimum maliyet ile test ediyoruz. Kullanıcıların geribildirimlerini ve beklentilerini anlayarak, risklerin azalmasını sağlıyoruz.

19.
E-Ticaret Geliştirme

Online mağazaların daha verimli ve etkili hale gelmesi için, müşterilerin daha iyi bir deneyim yaşaması için tasarım, yapılandırma, ödeme ve takip süreçlerini, müşteri hizmetlerini ve verilerin güvenli bir şekilde kullanılması için altyapı geliştiriyoruz.

20.
API Geliştirme

Uygulamalar arasında veri ve hizmetlerin paylaşılmasını veya kullanılmasını sağlayan yazılım arayüzlerinin tasarımı ve geliştirilmesini, veri ve hizmetlerin daha güvenli ve kontrollü kullanılmasını sağlıyoruz.

21.
Yapay Zeka (AI) App

Yapay Zeka (AI) uygulamaları, verileri analiz etme, öğrenme ve karar verme kapasitesine sahiptir. Analitik, veri keşfi ve makina öğrenmesi modelleri kullanarak iş süreçlerini ve hayatı kolaylaştıran AI uygulamaları geliştiriyoruz.

22.
Makine Öğrenimi (ML) Algoritmaları

Sinir ağları, Verileri sınıflandırma, veriler arasındaki ilişkileri tahmin etme ve benzer verilerin gruplanması için Makina Öğrenimi (ML) algoritmaları geliştiriyoruz.

23.
Otonom Çekirdek Sistemi (ACS)

Sistemlerin kendisi tarafından yapılandırılması, çalışması, kendini yönetmesi ve İnsan hatalarını en aza indirmek amacıyla Otonom Çekirdek sistemleri geliştiriyoruz.

24.
Davranışsal Puanlama
(BS)

Müşteri davranışlarını analiz ederek puanlama, profil oluşturma, kredi risklerinin değerlendirilmesi ve müşteri sadakatini ölçmek için davranışsal puanlama sağlıyoruz.

Epik Yazılım

Yazılım İnovasyonu
Ortağınız

Hedefimiz, müşterilerin ihtiyaçlarını ve önceliklerini özel olarak hazırlanmış ve zamanında teslim edilen geliştirme çözümleri ile uyumlu hale getirmektir. Kurumsal müşteriler için anahtar teslimi web ve mobil uygulama çözümlerinin geliştirilmesi ve yürütülmesini sağlamaktadır. Odak alanlarımız arasında medya, e-ticaret, hukuk, finans, bankacılık, kamu, enerji, telekom ve perakende şirketleri yer almaktadır.

Hedefimiz, B2B ve B2C dijital projeler oluşturmak ve aynı zamanda tohum aşamasındaki girişimlere yatırım yapmaktır. Hizmetlerimiz arasında geliştirme, dijital yürütme ve iş hızlandırma hizmetleri bulunmaktadır. Odak alanlarımız muhasebe, kurumsal kaynak planlaması (ERP), dijital dönüşüm ve dijital işletmeler içermektedir.

Epik Yazılım, operasyonlarını desteklemek için farklı işlevlerde uzmanlaşmış iş ortaklıkları kurmayı amaçlamaktadır. Bu ortaklıklar arasında ticari ve kamu kuruluşları, yazılım ve donanım teknolojisi şirketleri, tasarım, yaratıcı ve PR ajansları, yönetim danışmanlığı, denetim ve hukuk firmaları, bankalar ve yatırımcı ağları yer almaktadır.